Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Korfské sofrito

Rate this post

Korfské sofrito

 

Kilo na plátky nakrájeného hovězího masa (nejlépe svíčková), 1 najemno nakrájená cibule, 2 rozetřené stroužky česneku, sklenička bílého vína, rozmarýn a majoránka, 2 svazky petrželky, sůl, pepř, mouka, olivový olej.

 

Maso obalíme v mouce a prudce opečeme z obou stran. Pak jej vyjmeme a do pánve přidáme olej a v něm osmahneme cibulku do skleněna. Přidáme trochu rozmarýnu, majoránky a bílé víno, svazky petrželky vložíme do pánve svázané. Přidáme maso a vaříme v omáčce, do té doby, než zhoustne a maso změkne. Vyjmeme petržel, nakrájíme na drobnou a posypeme maso polité omáčkou. Podáváme s rýží.

 

 

Leave a Comment

0.0/5